Nieuw leven voor oude Oad-garage

NEEDE – Na een grote verbouwing van de voormalige Oad-garage aan de Borculoseweg 38 in Neede, is Diane Steenbruggen op deze unieke plek gestart met haar coachpraktijk CoachUnique. CoachUnique biedt coaching op maat en richt zich met name op begeleiding van mannen en vrouwen die op het punt staan van verandering in hun leven. De combinatie van werken en een jong gezin geeft soms zo veel stress dat vaders of moeders moeite hebben zich staande te houden. Het verlies van een baan of veranderingen op persoonlijk vlak kunnen veel impact hebben. Een gesprek met een vriend, vriendin of familielid is meestal niet meer voldoende of te persoonlijk als iemand hierdoor vastloopt. Een coachtraject kan dan uitkomst bieden. Het onderzoeken van ervaringen en voorbeelden uit de dagelijkse praktijk vormen de basis voor een coachtraject.

In de coachgesprekken wordt gekeken hoe iemand normaal gesproken met moeilijke situaties omgaat en hoe dit patroon op een positieve manier kan worden ingezet in de huidige situatie. In een coachtraject reikt Diane hiervoor
handvaten aan. Vaak zijn twee tot vijf coachgesprekken al genoeg om weer vooruit te kunnen. CoachUnique biedt altijd coaching op maat. Naast individuele coachgesprekken en intensieve coaching van een of meerdere dagdelen, behoort coaching in kleine groepen tot de mogelijkheid.

De coachgesprekken vinden plaats in de sfeervolle coachkeuken van CoachUnique. Intensieve coaching en groepscoaching kan worden gecombineerd met samen bakken of het bereiden van een gezamenlijke maaltijd. Individuele coaching op andere locatie is mogelijk, bijvoorbeeld bij organisaties en bedrijven die zelf geen interne coach hebben. Uitgebreide informatie over CoachUnique staat op www.coachunique.nl. CoachUnique is ook te vinden op Facebook en Twitter.

Op zaterdag 24 september aanstaande van 10.00 tot 16.00 uur organiseert CoachUnique de eerste workshop ‘Ontdek je kracht’. Deze workshop is bedoeld voor mannen en vrouwen die vastzitten in hun denken, andere keuzes willen maken, meer plezier willen hebben in het leven en samen met een klein groepje gelijkgestemden, willen ontdekken hoe zij hierin zelf stappen kunnen gaan zetten. Ervaringen uitwisselen, kennis delen, samen koken en lekker eten zijn de ingrediënten voor deze workshop.

Meer informatie en aanmelding via telefoonnummer (0545) 29 49 64 of e-mail [email protected]. Het aantal plaatsen is beperkt. Dus vol=vol. Bij veel belangstelling wordt begin oktober een extra workshop gepland.

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Nieuw leven voor oude Oad-garage”

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven