Prinsen blij met opening Eibergseweg

20160704_122402HAARLO – Driekwart jaar is hotel-café-restaurant Prinsen slecht bereikbaar geweest. ”Een flinke strop zegt eigenaar Dinant Prinsen. We hebben zeker 50.000 euro aan omzet moeten inleveren door de afsluiting van de Eibergseweg. Vooral de dagelijkse passanten/dagjesmensen hebben ons links laten liggen. Maar klagen heeft nu geen zin meer, we moeten vooruitkijken. De weg is nu weer open en dat mag iedereen weten. We zijn weer 100% bereikbaar.” Aanstaande weekend bruist het dorp – na alle ‘rust’ – weer volop. Het jaarlijkse zomerfeest staat dan op het programma. ”De optocht kan gewoon door het dorp”, zegt Dinant Prinsen. Het horecabedrijf heeft tijdens de afsluiting van de weg niet stilgezeten. Een deel van het terras is vernieuwd en de (speel)tuin heeft een opknapbeurt gekregen. ‘Prinsen: ”Na de vakantie komt er een officiële opening van de nieuwe weg.”

20160704_122625

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Prinsen blij met opening Eibergseweg”

  1. Mag toch hopen dat de gemeente de parkeerplaats nog wel nieuw laat asfalteren om het dorpsgezicht helemaal picobello te laten zijn.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven