Pubquiz gewoon weer bij ‘De Stier’

EIBERGEN – Vanaf woensdag 27 juli gaat De Stier weer om de week een pubquiz organiseren. Nadat Café De Stier in mei 2014 dicht ging aan de Kerkstraat, heeft Sander Haafkes in samenwerking met Trees en Wim Tijink de pubquiz voortgezet in Café De Beuk. Nu Sander weer een nieuwe locatie heeft aan Kleine Hagen 6, gaat de pubquiz weer verder in De Stier. De Pubquiz is een algemene kennisquiz die bestaat uit 8 ronden met vragen, muziekfragmenten, foto’s en audiotracks. Meedoen kan individueel of met een team van maximaal 5 personen. Een foutloze ronde levert een rondje van de zaak op en het winnende team ontvangt eeuwige roem en wat versnaperingen. Aanvang 20.00 uur. Deelname aan de quiz bedraagt 2 euro per persoon.

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Pubquiz gewoon weer bij ‘De Stier’”

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven