9 september open dag bij Vermeulen


EIBERGEN – Profile Car & Tyrecenter Vermeulen bestaat 35 jaar en viert dat groots. Het bedrijf met vestigingen in Eibergen en Winterswijk staat op zaterdag 9 september uitgebreid stil bij het jubileumfeest met een open dag. Iedereen is dan tussen 10 en 16 uur van harte welkom aan de Venneslatweg 2 in Eibergen. Het is een bijzondere mijlpaal waar de eigenaren Henk, Rudy, Karin en Kirstin Vermeulen niet zomaar aan voorbij willen gaan. Het familiebedrijf hecht grote waarde aan een sterke band met de klanten, vandaar dat er best een keer een feestje mag worden gehouden. En als je iets doet moet je het goed doen, zo is het uitgangspunt bij Vermeulen.

Tijdens de open dag kunnen belangstellenden onder het genot van een hapje en een drankje en gezellige muziek genieten van tal van activiteiten. Er zijn rondleidingen en verschillende demonstraties zoals het uitlijnen van banden. Dat gebeurt via een quick check aan de hand van de nieuwste apparatuur. Banden kunnen gratis worden gevuld met stikstof. Stikstof biedt grote voordelen. Je voorkomt bandenspanningsverlies, oxidatie van de binnenkant van de velgen wordt tegengegaan en je profiteert van een lager brandstofverbruik. Een fotocollage met bedrijfsbeelden door de jaren heen, gunt de bezoekers een blik in de tijd. Het is een geschikte manier om herinneringen op te halen. Er is ook een autoshow waar verschillende bijzondere bolides te zien zijn, waaronder een grote truck van de Dakar rally en een Tesla Roadster. Met dat laatste model is een dag gratis rijden te winnen.

Er valt overigens nog meer te winnen tijdens de open dag bijvoorbeeld met kortingsschieten met pijl en boog. Er zijn verschillende prijzen, onder andere een set LM velgen, winterbanden en een slipcursus. Ga op zoek naar je oudste factuur van Vermeulen en neem hem mee naar de open dag, dat kan een leuke prijs opleveren. Kinderen kunnen zich vermaken op een springkussen.

Henk Vermeulen is de grondlegger van Profile Car & Tyrecenter Vermeulen. Hij begon het bedrijf ruim 35 jaar geleden op kleine schaal in de oude smederij van de zuivelfabriek in Eibergen. Zijn vrouw Karin verzorgde de administratie. ‘Ik had nog een baan als telegrafist op kamp Holterhoek en deed de bandenservice er in eerste instantie bij. Het waren mooie tijden, zonder veel regels en voorschriften.’ Gezellig was het er toen al. Een praatje maken met de klanten, een kopje koffie. ‘Die ongedwongen sfeer is altijd gehandhaafd. Ik ga nog steeds iedere dag met plezier naar het werk.’ Vermeulen maakte een sterke groei door, zeker nadat het huidige pand op industrieterrein De Kiefte werd betrokken.

De professionalisering legde de onderneming geen windeieren. Het personeelsbestand bestaat momenteel uit 15 vakkundige medewerkers en enkele hulpkrachten. Vermeulen is een toonaangevende bandenspecialist en fungeert tevens als een volwaardig garagebedrijf waar onderhoud en apk worden verzorgd. Het dienstenpakket bestaat verder uit een trekhaakcenter en een mobiele service voor vrachtwagens en landbouw.

In het ‘bandenhotel’ kunnen 1.800 bandensets worden opgeslagen. Met vestigingen in Eibergen en Winterswijk bedient Vermeulen de hele regio.

Deel dit artikel:

4 gedachten over “9 september open dag bij Vermeulen”

  1. Van harte gefeliciteerd met deze mooie mijlpaal, nog vele mooie en goede jaren gewenst.

  2. kun je zien wat met je uitkoopsom zuivelfabriek kunt bereiken, je hoeft zelf geen bandje eigenhandig meer te verwisselen Henk, zelfs lekker met busje de wereld achter orangje eltal aan is nog tijd genoen voor.

    In vreden zit veel betere banden centrum goedkoper ook 🙂

  3. Profile team proficiat met het 35 jarig bestaan. Ik heb nog wel een telefoonkaart van vroeger.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven