Lieke jaagt met Reisjager naar reisdeals

EIBERGEN – Ken je dat; je bent avondenlang op zoek naar een vakantie, maar ziet door de bomen het bos niet meer? Al die verschillende websites, onduidelijke prijzen en extra kosten die er opeens bijkomen, leveren veel mensen vakantiestress op. Lieke Jansen (27) uit Eibergen speelt hierop in met haar nieuwe bedrijf Reisjager. Lieke vertelt: “Reizen is mijn grootste passie en het jagen naar de beste reisaanbiedingen vind ik fantastisch om te doen. Steeds vaker vroegen mensen mij hoe ik toch zulke goede reisaanbiedingen kon vinden en zo is Reisjager eigenlijk vanzelf ontstaan. Op de website en op de Facebookpagina plaats ik goedkope vakantie-aanbiedingen, de echte buitenkansjes; van weekendje weg tot verre reis. Zo kun je bijvoorbeeld denken aan een retourticket naar Sofia voor 19 euro, een complete vliegvakantie van 8 dagen naar Kos voor 99 euro of een 9-daagse fly & drive naar Florida voor 339 euro, inclusief vliegtickets en autohuur. Ook geef ik tips & trics, zodat mensen zelf op een goedkope vakantie kunnen jagen. Vakantieliefhebbers weten me al goed te vinden; ik heb al bijna 5000 reisfans op Facebook.”

Staat er geen goede aanbieding voor je tussen? Dan kun je ook je specifieke wensen aan Lieke doorgeven, waarmee ze op jacht gaat. “Het is erg leuk om mensen daar blij mee te maken, de reacties zijn heel positief. Door mijn ervaring weet ik waar bepaalde bestemmingen of hotels goedkoop te boeken zijn, wat de addertjes onder het gras zijn en waar er op dat moment kortingen gelden.”

Op de vraag hoe ze hiermee haar geld kan verdienen, antwoordt Lieke: “Ik ben bij vrijwel alle Nederlandse en Internationale boekingswebsites aangesloten en krijg via hen betaald. Daardoor hoeven mensen die een vakantie zoeken mij niets te betalen. Ik had nooit gedacht dat ik hiermee mijn geld kan verdienen. Ik heb van mijn passie mijn werk kunnen maken en daar geniet ik elke dag van!”

Reisjager is online te vinden via http://www.reisjager.nl en http://www.facebook.com/reisjager

Deel dit artikel:

2 gedachten over “Lieke jaagt met Reisjager naar reisdeals”

  1. Hallo Lieke,

    respect voor het feit dat je dit realiseert.
    Heel veel succes met de onderneming.

    Groet, Henri

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven