De Klok is bijna klaar met verbouwen

EIBERGEN – De Klok in Eibergen is per medio juni flink op de schop gegaan. De zaal en het café hebben een grote metamorfose ondergaan en de keuken is verplaatst en volledig vernieuwd. Op 24 augustus gaan de deuren weer open. De naam Eet- en Feestcafé verandert in Grand Café de Klok Patisserie. In de basis is er niet zo heel veel verschil tussen het “oude” Eet- en Feestcafé en het nieuwe Grand Café. Eten, drinken en dansen is nog steeds wat er de klok slaat. Waarom dan toch een naamswijziging? “Er is dit keer gekozen om de nieuwe warme en gezellige sfeer in àlle ruimtes terug te laten komen, in wezen is er dus geen verschil meer tussen de stijl van het café en de zaal. Ons nieuwe café is er qua grootte in een basis versie, een grotere versie en een “XL” versie”, aldus Paul klein Goldewijk, samen met Maike klein Goldewijk eigenaar. “De naam Grand Café leek ons dus goed van toepassing. Bovendien kunnen we erg makkelijk met de ruimtes spelen om bij besloten feesten of bijeenkomsten altijd de juiste grootte aan te bieden. De “zaal” bar is zelfs speciaal op wielen gezet, zodat we met deze bar de ruimte optisch kunnen verkleinen. Feestvieren doe je nu als ware het in een café, niet in een traditionele zaal”.

Wie komt eten bij Grand Café de Klok, heeft zicht op de koks in de nieuwe open keuken, maar ook in het atelier van Maike, die haar eigen werkruimte heeft gekregen om patisserie te maken, sinds 2015 bekend onder “Maike’s Lekkernijen”. Haar banket is iedere dag te verkrijgen. “Vandaar ook de gebaksvitrine die in de bar is verwerkt”, geeft Maike aan. “Om lekker van te genieten in onze zithoek met open haard bij een heerlijk bakje koffie of om mee te nemen naar huis”. De lunchkaart en de menukaart zijn vernieuwd. Bestel je à la carte en eet je drie gangen, dan weet je bij voorbaat dat je € 27,95 kwijt bent. Naast de bekende eigengemaakte High Tea is er nu de mogelijkheid om een High Wine en/of High Beer te bestellen. Al met al méér mogelijkheden voor de “happer”, maar aan de stapper (18+) is ook gedacht.

Na 22.00 uur gaan de lampjes zachter en laat de compleet vernieuwde geluidsinstallatie subliem de mooiste hits door de speakers knallen. En dat tot in de late uurtjes. De programmering van allerlei leuke creatieve café events is alweer in volle gang. Op dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag is Grand Café de Klok vanaf 10.00 uur geopend. Op zondag vanaf 08.00 uur en op maandag vanaf 16.00 uur.

Deel dit artikel:

1 gedachte over “De Klok is bijna klaar met verbouwen”

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven