Nieuw initiatief: Tennis Fit

BORCULO – Algemene Borculose Tennisclub (ABTC) ‘De Wildbaan’ start een nieuw initiatief: Tennis Fit. Dit is speciaal voor senioren. Iedere donderdag wordt er onder leiding van tennistrainer Loet Baard getennist op het sportpark De Wildbaan. Loet begeleidt de deelnemers en schenkt speciaal aandacht aan het blessurevrij spelen. Tennis kan erg goed op oude leeftijd beoefend worden. Het oudst spelende lid van ABTC de Wildbaan is Joop Versteegen, hij is 85 jaar en speelt wekelijks een partijtje tennis.Tennis Fit is iedere donderdag van 9.30 tot 11.00 uur. Wie mee wil doen is van harte welkom. Voor leden van de ABTC de Wildbaan zijn de kosten gratis. Voor mensen die niet lid zijn, bedragen de kosten 2 euro per les. Dit gaat op basis van een strippenkaart. Het is mogelijk om een racket te lenen. Nadien is er gelegenheid om met elkaar een kopje thee of koffie te drinken op het zonnige balkonterras.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven