Eredivisie scheidsrechter Rob Dieperink uit Borculo breekt enkel

BORCULO – Wekelijks zien we Borculoër Rob Dieperink als scheidsrechter op de Nederlandse velden. Dieperink heeft zich de laatste jaren op gewerkt tot top scheidsrechter bij de KNVB. Hij fluit wedstrijd in de ere- en eerstedivisie. Gisterenavond was Dieperink leidsman in het bekerduel tussen Quick Boys en Katwijk. Dieperink raakte geblesseerd tijdens het duel, maar floot de wedstrijd wel uit. Die duurde, in verband met de verlenging, 120 minuten. Na afloop bleek echter dat Dieperink zijn enkel heeft gebroken. Dat betekend dat we hem de komende maanden niet meer in actie zullen zien.

Deel dit artikel:

2 gedachten over “Eredivisie scheidsrechter Rob Dieperink uit Borculo breekt enkel”

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven