Open huis houtskeletbouwwoning in Borculo

BORCULO – In Borculo is onlangs een houtskeletbouw woning opgeleverd. Om belangstellenden kennis te laten maken met dit woningtype organiseert bouwer Presolid Home samen met de bewoners een open huis op 11 september.Bij houtskeletbouw zijn de dragende elementen in het huis gemaakt van hout. Hierdoor ontstaat een prettig woonklimaat, een lage energierekening en goede akoestiek in de woning. De eigenaren hebben gekozen voor houtskeletbouw vanwege de vele mogelijkheden van deze bouwwijze in combinatie met de snelheid waarmee wordt gebouwd. Na het leggen van de fundering was het huis binnen enkele dagen opgebouwd.

Houtskeletbouw heeft veel voordelen ten aanzien van de traditionele bouw. Indien esthetisch en technisch verantwoord zijn de mogelijkheden legio.

Met houtskeletbouw worden gezonde, comfortabele en waardevaste woningen gerealiseerd die ook nog bijdragen aan een beter milieu. Om ook andere geïnteresseerden bekend te maken met de mogelijkheden van houtskeletbouw hebben de bewoners hun woning beschikbaar gesteld voor een open huis op woensdag 11 september, van 15.00 tot 19.00 uur.

Bezichtiging is alleen mogelijk op afspraak. Kijk voor het maken van een afspraak op:

http://www.presolidhome.nl

Deel dit artikel:

2 gedachten over “Open huis houtskeletbouwwoning in Borculo”

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven