Parkeerprobleem centrum Borculo door gemeente personeel

BORCULO – In het centrum van Borculo ergeren steeds meer mensen zich aan het feit dat veel medewerkers van de gemeente Berkelland de auto parkeren op een andere parkeerplaats dan die van het gemeentehuis zelf. Daniel Dekker post deze foto vandaag op zijn facebook pagina met de opmerking richting de gemeente Berkelland “Wat moet ik met deze situatie? Hoe kom ik op mijn werk als mijn auto vast gezet word” In de reactie lezen we dat een aantal van de auto’s die we op de foto zien van medewerkers zijn van de gemeente. Iemand anders weet te vertellen dat de parkeerplaats van de Albert Heijn voor een groot deel eveneens bezet wordt door auto’s van gemeente personeel. Wellicht iets overdreven, maar zeg zelf: de parkeer situatie zoals op de foto is bijzonder ongelukkig.

Hebben jullie ook ervaringen met parkeer probleem in het centrum van Borculo? Laat het ons weten en reageer via de site of onze facebook pagina.

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Parkeerprobleem centrum Borculo door gemeente personeel”

 1. Ik ben al 1,5 jaar bezig met de gemeente over hun parkeerbeleid. Tot dusver geen resultaten. We hebben wel 2 handhavers aan de deur gehad, maar die hadden zoiets van: het is toch een openbare weg. De gemeente heeft speciaal bij Friesland Campina parkeerplaatsen gerealiseerd voor het personeel van de gemeente.
  Het betreft parkeerproblemen aan de Lange Wal en de Wheemhof waar ik woon.
  Ik heb als laatste nog contact gehad met degene die gaat over het parkeerbeleid, hij zou een mailtje sturen naar alle personeelsleden. Resultaat nul.
  Ze stappen uit de auto met hun koffertje, gaan het witte bruggetje over en lopen zo naar het gemeentehuis.
  Ik hoop met deze mail dat er daadwerkelijk actie wordt ondernomen. Wellicht heerst er geen discipline onder gemeente personeel.

  Gerard Posthuma | 27-09-19 | 10:26

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven