Schapen gedood door hond in Neede

NEEDE – Aan de Koeweide in Neede heeft een hond grote onrust veroorzaakt bij Schaapskudde Neede. Dit vermeld de herder op zijn Facebookpagina. Er is een hond tussen de kudde geweest. Deze heeft voor grote paniek gezorgd. Een schaap is dood gegaan van de stress een ander schaap verkeerd op dit moment in levensgevaar. “Dit schaap heeft naar alle waarschijnlijkheid uren vast gezeten in een stroomnet. Dit net plaatsen wij tegen de loslopende honden, kennelijk is dot onvoldoende” zo staat te lezen op de Facebookpagina van de Schaapskudde “het dier heeft waarschijnlijk uren geleden”

De herder is de los lopende honden spuugzat en doet een beroep op de hondenbezitters. Heeft u gezien welke hond dit leed heeft veroorzaakt? Geef dit dan door aan de Schaapskudde of aan onze redactie!

Foto’s: Facebook Schaapskudde Neede

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Schapen gedood door hond in Neede”

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven