Valt de kermis in Eibergen weer in het water?

EIBERGEN – Er is kermis in Eibergen dit weekend. Juist in een weekend dat de weergoden ons slecht gezind zijn. Het wordt nat en zondag kan zelfs de eerste herfststorm over het land trekken. Het enige wat nog mee valt is de temperatuur. Eibergenaren klaagden vorig jaar al over het moment van de kermis. Eerder vierde men de kermis op de Brink eind augustus. Echter besloot de organisatie de najaarskermis een aantal weken op te schuiven. Eind september is het minder druk op de “kermis agenda” waardoor er meer diversiteit moest ontstaan in de attractie’s. We lezen op de social media vele reactie’s van bezoekers die minder enthousiast zijn. De attracties zijn weinig vernieuwend en het weer is niet om over naar huis te schrijven. Wat vinden jullie? Moet de kermis terug verhuizen naar eind augustus? Of is eind september een prima tijdstip? Laat je mening horen via een reactie op onze site of via de facebook pagina!

Deel dit artikel:

9 gedachten over “Valt de kermis in Eibergen weer in het water?”

  1. Augustus. Kermisloop is ook geen reet aan met regen. Daarbij is het in Augustus warmer en langer licht waarsoor je beter kan feesten

  2. kermis verplaatsen naar de maat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Blijft het centrum goed te bereiken zonder al die afsluitingen

  3. Augustus. Wat heb je überhaupt aan meer attracties als het het hele weekend regent?
    Het wordt tijd dat de kermis organisatie eens gehoor geeft aan de meningen van de mensen en niet gewoon zijn eigen plan blijft trekken.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven