Al Shamal nieuwe winkel met Arabische producten in Eibergen (fotoreportage)

EIBERGEN – Een paar weken geleden is er aan de Kluiversgang in Eibergen een nieuwe winkel geopend. Een supermarkt, maar dan met vrijwel alleen maar Arabische producten. Wij gingen even een kijkje nemen en ontmoette de familie Ali die de winkel bestieren. Er wordt achter een vlees koeling kip gesneden, de vitrine zelf ligt vol met kip producten, vooral veel kippenpoten. Trots laten de heren ons de winkel zien. Verse olijven staan klaar in grote emmers om straks in kleine portie’s te verkopen aan de klanten. Buiten staat een beun met verse groeten. De familie vertelt vol enthousiasme: “We hebben heel veel kruiden en kijk dit is zeep gemaakt van olijfolie” Het assortiment bestaat uit Arabische producten, waarvan een groot deel afkomstig is uit Syrië , daar komt de familie zelf ook vandaan. De winkel heeft ruime openingstijden: “Van maandag tot en met zaterdag zijn we geopend van 9 uur tot 20 uur en op zondag van 12 tot 18 uur”

Wij maakten een foto reportage zodat jullie een goede indruk krijgen wat er zoal verkrijgbaar is bij Al Shamal.  

Deel dit artikel:

2 gedachten over “Al Shamal nieuwe winkel met Arabische producten in Eibergen (fotoreportage)”

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven