Boeren kunnen alsnog boete voor verkeersovertreding tijdens demonstratie tegemoet zien

BERKELLAND – In Nederland wordt geen mogelijkheid onbenut gelaten om de boeren keihard aan te pakken.Op 1 en 16 oktober togen vele duizenden boeren naar Den Haag om daar te demonstreren tegen de nieuwe stikstof regelgeving, die voor vele boeren het einde zou betekenen van hun bedrijf. De demonstranten kreeg veel bijval van de Nederlanders. Echter heeft het Openbaar Ministerie inmiddels laten weten er alles aan te gaan doen om de boeren alsnog op een flinke verkeersboete te gaan trakteren. Zo hebben de boeren de rode kruizen genegeerd op de autosnelwegen en zijn er een aantal door de winkelstraten in Den Haag gereden. Deze boeren worden opgespoord door middel van camera beelden en krijgen vervolgens een prent in huis.

Deel dit artikel:

6 gedachten over “Boeren kunnen alsnog boete voor verkeersovertreding tijdens demonstratie tegemoet zien”

  1. Degenen die voor het eten zorgen zijn in dit land de vijand. De drugsmafia durven ze bij de Openbare Mafia niet aan te pakken: bang voor een verdwaalde kogel!

  2. Als je zo stoer bent om harde actie te voeren rn alle regels aan je laars lapt, moet je niet piepen als er gedonder van komt. Als andere actievoerders, zoals de klimaatspijbelaars opgepakt worden of een boete krijgen, is er een boer die daarvan wakker ligt.

  3. Dit slaat toch nergens op! Laat de boeren met rust, die hebben al genoeg aan hun hoofd met al dat gezeik in Den Haag.

  4. Toen de politie in 2015 of 16 hun langzaam aan aktie hielden op de snelweg reden ze ook over de hele breedte van de snelweg inclusief vluchtstroken zijn die ook bekeurd???????
    Toen lieten ze er ook niemand langs die meer haast had .
    Ik hoop dat de boeren de boel daar in denhaag en provincie huizen nog meer op de kop zetten om hun woord nog meer kracht bij te zetten

  5. Hebben ze weer een kans om de boeren te pakken maar wacht maat tot er geen eten maat hun boed ligt dan piepen ze wel anders

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven