Evaluatie Have A Nice Day op 21 oktober

BORCULO – Have A Nice Day vond plaats van 27 tot en met 30 augustus 2019 in het openluchttheater Galgenveld in Borculo. Wij zijn erg benieuwd naar de reacties op dit evenement.Op 21 oktober is er een evaluatie, iedereen is dan van harte welkom in het gemeentehuis in Borculo, aan de Marktstraat 1. Om 18.45 uur start de inloop en om 19.00 uur start de evaluatie die tot uiterlijk 20.30 uur zal duren. Tijdens de avond gaat men graag met u in gesprek over het festival en horen de gemeente graag van u hoe u het festival heeft beleefd.

Voor een goede evaluatie zijn alle reacties belangrijk
Iedereen kan en mag zeggen wat hij of zij van het festival vond. Dat kunnen positieve reacties zijn, maar ook negatieve. De Gemeente Berkelland heeft het festival inmiddels geëvalueerd met de organisatie en de hulpverleningsinstanties. Samen met uw inbreng kan de gemeente een compleet beeld vormen van het evenement.

De Gemeente Berkelland hoopt van harte dat u van deze mogelijkheid gebruik gaat maken.

Deel dit artikel:

2 gedachten over “Evaluatie Have A Nice Day op 21 oktober”

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven