Frans Bauer gespot in Borculo

BORCULO – Een bekende Nederland blijft nooit onopgemerkt. Dat bleek vandaag maar weer eens in Borculo. Daar dook vandaag ineens Frans Bauer op. Waar ging die naar toe? Hij was in elk geval bij De Heerlijckheid, de lunchroom deelde namelijk een foto van Frans op hun Facebook. Wat deed Frans Bauer in Borculo? Hij werd op diverse locaties gespot. In Borculo wordt gezegd dat hij opnames maakte voor zijn nieuwe programma op RTL 4. Heb jij Frans ook gespot?

Foto: Lunchroom De Heerlijckheid

Deel dit artikel:

2 gedachten over “Frans Bauer gespot in Borculo”

  1. Desiree van der pluijm

    Jammer dat ik jouw niet gezien te hebben ik.woon.in borculo
    Echt de volgende keer zou.ik.het fijn vinden als ik het wist

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven