Gaat “Het Danspaleis” dan toch weer open?

EIBERGEN/NEEDE/HAAKSBERGEN – In het verleden kwamen er grote namen optreden, de discotheek zelf opereerde door de jaren heen ook onder verschillende namen. De laatste jaren kennen we het alleen nog van de grote politie controles die er met enige regelmaat op de parkeerplaats worden gehouden. Discotheek Het Danspaleis, zo zullen de meeste mensen zich de uitgaansgelegenheid nog herinneren. Onder deze noemer was het bedrijf eind jaren negentig, begin jaren tweeduizend succesvol. Echter kwam er na een kortstondige overname een eind aan de horeca activiteiten in het pand en staat het inmiddels al jaren leeg. Aan het begin van dit jaar kwam de melding dat de legendarische uitgaansgelegenheid heropend zou worden. Voor de zomer nog, zo was de reactie. Later werd dit na de zomer en vorige week kwam de mededeling dat het sowieso dit jaar nog zou zijn. Inmiddels beginnen velen wel te twijfelen of er over een tijdje weer een bezoek kan worden gebracht aan de discotheek. De nieuwe uitbaters lieten daarom gisteren wat van zich horen via social media.

Zo werd er gezegd dat de “buitenboel” inmiddels was opgeknapt en dat er binnen hard wordt gewerkt. De bij geplaatste foto, die bij velen ongetwijfeld herinneringen zal oproepen, moet laten zien dat er inderdaad wordt gewerkt aan een comeback. Wanneer? In elk geval nog in 2019. Word vervolgd.

Foto: Discotheek Haaksbergen

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Gaat “Het Danspaleis” dan toch weer open?”

  1. Hou je Haaks hè

    Hoe laat deze foto zien dat er gewerkt wordt? Ik vraag het me af. Een makkelijker uitstel dan zeggen dat er alleen binnen wordt gewerkt (zie je van de buitenkant toch niks van) is er niet. Leuk natuurlijk een heropening, maar we moeten het nog maar zien. Van uitstel komt afstel.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven