HCR Prinsen wint spannende ontmoeting met A1 Biljarts


HAARLO – Een nipte 5-3 overwinning zaterdag voor het drieband team van HCR Prinsen op A1 Biljarts in Apeldoorn. Jelle Pijl stond op een royale voorsprong, maar tegenstander Kay de Zwart had een, voor zijn doen, geweldige eindscore van 18 caramboles in de laatste 4 beurten. Hierdoor won De Zwart met 40-37 van Pijl. Raymund Swertz keek namens de Haarlose ploeg bijna de gehele wedstrijd tegen een achterstand aan maar wist dit op het laatste moment toch nog te winnen van Wienk. Na maar liefst 51 beurten werd het 38-40 in het voordeel van Swertz. 

Torbjörn Blomdahl leek onbedreigd op een overwinning af te stevenen, hij maakte de benodigde 40 caramboles in slechts 17 beurten. Echter deed zijn tegenstander, Lindemann, niet voor hem onder en maakte gelijk. Dick Jaspers  leek tot slot zijn partij te verliezen, maar krabbelde toch in de laatste beurten voorbij Christian Rudolph. Het werd 38-40 in 28 beurten. Spannend was het wel weer en het publiek was (na het Haarlose team) de grote winnaar.

Vanmiddag (zondag) komen de mannen van HCR Prinsen opnieuw in actie, dit keer in het eigen Haarlo. Om 13 uur vanmiddag kunt u ze zien spelen tegen ’t Ivoor. Publiek is van harte welkom, de entre is gratis.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven