Herkansing brugonderhoud Mallumse Molen

EIBERGEN – Op 4 en 5 november 2019 wordt er onderhoud uitgevoerd aan de brug nabij de Mallumse molen in Eibergen. De eerder geplande werkzaamheden van 26 en 27 augustus zijn niet uitgevoerd vanwege de weersomstandigheden. Voor deze werkzaamheden wordt het brugdek voor de helft afgesloten. De brug is afgesloten voor al het gemotoriseerde verkeer. Voetgangers en fietsers kunnen passeren. Ongetwijfeld zullen de werkzaamheden enig ongemak veroorzaken. Hiervoor wordt uw begrip gevraagd. Men streeft ernaar de overlast zo veel mogelijk te beperken en de brug zo snel mogelijk weer berijdbaar te hebben.

Heeft u Vragen?
Voor vragen of opmerkingen over de uitvoering en de planning van het werk kunt u contact opnemen met de heer E. Koldeweij via 0545 – 250 250.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven