Hotel Café Restaurant Prinsen in Haarlo staat te koop

HAARLO – Al jaren lang runt de familie Prinsen een Hotel, Café en Restaurant in Haarlo. Daar kan echter binnenkort zomaar eens een einde aan komen. Dinand en Alie Prinsen hebben besloten hun prachtige horeca gelegenheid te koop te zetten.  “We hadden het al in de stille verkoop staan, maar dat was ons iets te vrijblijvend. Opvolging in de familie is er niet, dan kunnen we nog 5 jaar doorgaan, maar dan hebben we nog geen opvolging” zo zegt Dinand “vandaar deze stap, maar we draaien net zo lang door tot dat het verkocht is. Reserveringen gaan gewoon door” benadrukt Dinand Prinsen. “Horecagelegenheden zoals de onze zijn nu niet eenmaal binnen een week verkocht” Voor wie interesse heeft, de zaak staat te koop voor 1,5 miljoen euro.

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Hotel Café Restaurant Prinsen in Haarlo staat te koop”

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven