Koninklijke onderscheiding voor 8 brandweervrijwilligers post Borculo

BORCULO – Burgemeester Van Oostrum heeft op zaterdag 12 oktober 2019 aan acht brandweervrijwilligers van de post Borculo de Koninklijke Onderscheiding  Lid in de Orde van Oranje-Nassau uitgereikt. De uitreiking vond plaats bij Buitencentrum Kerkemeijer aan de Ruurloseweg 51 in Borculo. Voor dat de Burgemeester over ging tot de uitreiking werd er 1 minuut stilte gehouden voor Marco Mulder. Hij was eveneens lid van het Borculose korps, maar verloor dit jaar de strijd tegen kanker.

Alle brandweervrijwilligers hebben zich 20 jaren of meer ingezet
De onderstaande heren werden onderscheiden:
M. Arentsen (47 jaar) uit Geesteren
J.W.F. Dibbelink (51 jaar) uit Geesteren
P.H. van Eijkel Brouwer (54) uit Borculo
A.W.J. Hogeweg (52) uit Borculo
H.F. Klein Willink (49 jaar) uit Geesteren
A. Meerbeek (50 jaar) uit Borculo
M. Ruiter (55 jaar) uit Borculo
J.H. Snuverink (55 jaar) uit Gelselaar

Hun inzet was en is van bijzondere waarde
Op basis van hun langdurige bijdrage aan de openbare veiligheid in Borculo en in de regio, kan ieder van hen worden gekwalificeerd als “iemand die zich geruime tijd ten bate van de samenleving heeft ingespannen of anderen heeft gestimuleerd”. Gelet op de aard, duur en de uitstraling ontvangen alle brandweervrijwilligers de Koninklijke Onderscheiding Lid in de Orde van Oranje-Nassau.

Foto’s Jaime Lebbink

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven