De Lingo’s zoeken figuranten

 

EIBERGEN – Heb jij altijd al een rol in een videoclip willen spelen? Dan krijg jij nu je kans! De Lingo’s uit Eibergen zoeken namelijk figuranten voor de opnames van hun nieuwe videoclip. De Lingo’s haalden een paar weken terug het nieuws met hun single over de “VAR” In die videoclip zagen we o.a. de bekende Eibergse acteur Arne Hulshof. De nieuwe single van De Lingo’s komt er dus aan, de bijbehorende videoclip wordt opgenomen in Eibergen. Wil jij de nieuwe Arne Hulshof worden? Dan kun je je nu aanmelden via de Facebook pagina van De Lingo’s, je moet wel 18 jaar of ouder zijn. Tijdens de opname’s zal er voor een hapje en een drankje worden gezorgd.

Deel dit artikel:

1 gedachte over “De Lingo’s zoeken figuranten”

  1. Robbin Overbeek

    Ligt eraan welke datum ? Maar interesse
    Ook figurant geweest bij films van Jelle klein hesselink 2 keer
    Toneelgroep gezeten
    Jongen 18 jaar wonend Ruurlo

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven