Eibergenaar Johan Vaanhold 50 jaar werkzaam bij United Springs

EIBERGEN – Op 28 oktober was Johan Vaanhold 50 jaar bij United Springs B.V. (Hengelosche Veerenfabriek Bakker) in dienst. Op vrijdag 1 november werd dit feit samen met zijn gezin en collega’s op het bedrijf gevierd. De eerste werkdag van Johan bij N.V. Hengelosche Veerenfabriek Bakker was op 11 augustus 1969. Niet helemaal 50 jaar geleden dus, want Johan is er in 1972 heel even tussenuit geweest, omdat hij dacht dat het gras elders groener was, maar hier kwam hij al snel op terug. Johan begon als leerling bankwerker op zijn zestiende jaar. Nu, 50 jaar later, heeft hij via verschillende functies zoals teamleider Specials en Assemblies de functie van proto-engineer. Een functie waarin hij zijn technische kennis, creativiteit kwaliteitsdenken en communicatieve vaardigheden kwijt kan. Samen met de klant ontwikkelt hij veeroplossingen voor diverse producten zoals Senseo koffiemachines, lichtarmaturen, kerstboomstandaards en automotive producten.

Van directie en werknemers heeft Johan, naast lovende woorden, de nodige cadeaus mogen ontvangen. Heel speciaal was wel de miniatuur handpers. Een door een collega gemaakt miniatuur van de handpersen waar Johan 50 jaar lang mee heeft gewerkt. Na het behalen van het vijftigjarig dienstverband is het pensioen niet ver weg. Per 22 november van dit jaar gaat Johan samen met zijn vrouw Mia genieten van een welverdiend pensioen. Helemaal niets doen is er niet bij voor Johan. Lekker fietsen, koken, tuinieren en vrijwilligerswerk vullen de uren weer in.

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Eibergenaar Johan Vaanhold 50 jaar werkzaam bij United Springs”

  1. Hallo ,wat een leuk verhaal hebben jullie geschreven, ik ben wel heel benieuwd? Waar jullie dat van hebben gekregen ,bedankt voor het publiceren groetjes MIA VAANHOLD

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven