Neede heeft weer een ambachtelijke slager

NEEDE – Een pondje gehakt of een verse worst halen bij de slager, het kan sinds kort weer in Neede. Hennie Maurix is samen met zijn vrouw “De Grossier Slagerij” begonnen aan de Nijverheidsweg 2a in Neede. “Ik heb de afgelopen 7 maanden het hele bedrijf samen met mijn vrouw gebouwd” zegt Maurix. Enthousiast laat hij zijn bedrijf zien, de winkel bij binnenkomst, de slagerij er achter en de koelcellen er naast. Behalve de verkoop aan de consumenten richt Maurix zich op export en horeca “We hebben al een flyer gemaakt welke binnenkort naar alle horecabedrijven in de regio zal worden gestuurd.” De winkel is inmiddels 2 weken open en de eerste Needenaren hebben de zaak al gevonden. “We zijn op donderdag en vrijdag geopend van 8.30 tot 17.30 uur en op zaterdag van 8.30 tot 14 uur” zegt Maurix “We nodigen iedereen uit om een kijkje te nemen, door de gunstige locatie en de slimme inkoop kunnen we onze producten tegen scherpe prijzen aan bieden.” De Grossier Slagerij bied tevens een groot assortiment maaltijdcomponenten “Wij maken het vlees voor in de maaltijden, kant en klaar met de juiste kruiden en sauzen” aldus Maurix.

Deel dit artikel:

2 gedachten over “Neede heeft weer een ambachtelijke slager”

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven