Record zondag voor Kwoon Dat mor

BERKELLAND – In de vroege ochtend van zondag 24 november vertrokken 25 leden van Kwoon Dat mor richting Ede om deel te nemen aan het Nederlands Kampioenschap Kempo, georganiseerd door Kempo Associatie Nederland. Het zou een intensieve en leerzame dag worden met vele mooie sportmomenten. De sfeer was uitstekend en de deelnemers ontvingen sterke ondersteuning vanuit het publiek.

Men is er erg trots op dat men vanuit Kwoon Dat Mor wederom hele mooie dingen heeft kunnen laten zien. Naast de categorieën Kata gewapend, Kata ongewapend en het semi contact deed men dit jaar ook met een zestal teams mee aan het Kata synchroon en heeft Arjan meegedaan aan het Knock Down. De  deelnemers hebben in totaal 41 prijzen in ontvangst mogen nemen, waarvan er vier in ontvangst werden genomen door een team van drie, dus op persoonlijk niveau zijn er maar liefst 49 medailles naar de Achterhoek meegenomen.

Bij Kwoon Dat Mor is men wel wat gewend, maar met 13 Nederlands Kampioenen, 14 zilveren en 14 bronzen medailles is dit wel een record! Niet te vergeten het aantal deelnemers dat maar nèt naast het podium hebben gegrepen.

In het bijzonder wil men de coaches Bertie Essink, Ellen van den Berg, Dirk Hekkelman, Marlyn ten Hagen, Raymond de Rouw, Michiel Prins en Alice Kiers bedanken voor hun geweldige inzet. De waarde van goede coaching is van onmisbaar belang, zowel praktisch als ondersteunend op mentaal gebied. Onze dank en waardering gaat ook uit naar de organisatie, alle vrijwilligers, de EHBO mannen (Willy Cornelissen en Harry Preuter) en de arbitrage voor een mooi Nederlands Kampioenschap 2019.

Hieronder een overzicht van de behaalde prijzen:

Kata Ongewapend

Nederlands Kampioen – Goud
Jim Tragter
Lennie Prins
Max Muller

Zilver
Elly Steenbergen
Thorvald oude Egbrink
Milou Klokman

Brons
Leonie Scholte
Willemijn Stapper
Frederieke Stapper
Yara Bouwhuis

Kata gewapend

Nederlands Kampioen – Goud
Jim Tragter (stok)
Willemijn Stapper (stok)
Lennie Prins (waaier)

Zilver
Luuk te Plate (stok)
Elly Steenbergen (stok)
Thorvald oude Egbrink (stok)
Nyne de Rouw (stok)
Frederieke Stapper (stok)
Yara Bouwhuis (waaier)

Brons
Lars Heinekamp
Max Muller
Milou Klokman

Kata synchroon ongewapend

Nederlands Kampioen – Goud
Lennie Prins/Julia Scholte/Lennie Prins

Brons
Jesse Lijnsvelt/Elly Steenbergen/ Thorvald oude Egbrink
Mik van den Berg/Amber van der Werf/Loes Hekkelman

Kata gewapend synchroon
Zilver
Elly Steenbergen/Lennie Prins/Milou Klokman

Semi contact

Nederlands Kampioen – Goud
Thorvald oude Egbrink
Lars Heinekamp
Willemijn Stapper
Frederieke Stapper
Lennie Prins
Mik van den Berg

Zilver
Stan Quist
Loes Hekkelman
Yara Bouwhuis

Brons
Luuk te Plate
Max Muller
Nyne de Rouw
Julia Scholte
Amber van der Werf

Knock-Down

Zilver
Arjan Preuter

 

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Record zondag voor Kwoon Dat mor”

  1. Rectificatie
    Lennie Prins 2 keer vermeld in team moet zijn Willemijn Stapper
    Kata synchroon ongewapend

    Nederlands Kampioen – Goud
    Lennie Prins/Julia Scholte/Willemijn Stapper

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven