Winkel jij op eerste kerstdag?

BERKELLAND – Vandaag is het eerste kerstdag, jaren lang een dag dat er niks of niemand open ging. Supermarkten kiezen er de laatste jaren echter steeds vaker voor om open te gaan. Dat betekent geen kerstdiner met de hele familie voor de supermarkt werknemers. Veel mensen vinden het flauwekul dat supers hun deuren open doen tijdens eerste kerstdag. Kennelijk vinden de supermarkten het toch rendabel om wel open te zijn. Het kan dus niet anders of er winkelen wel mensen op deze dag. Nieuws uit Berkelland is benieuwd wat jij vindt. Ga jij gebruik maken van de geopende winkels of vind jij dat echt onzin. Reageer via deze site of stem op onze poll op Facebook.

Deel dit artikel:

14 gedachten over “Winkel jij op eerste kerstdag?”

  1. Net als vroeger winkels tijdens de kerst gesloten. Laat iedereen gezellig kerst vieren met de familie.

  2. Ik ben ook van mening,dat de supermarkten dicht moeten blijven. Ik hoorde laatst een presentator van RTL-Z zeggen “wij werken ook op deze dagen”. Ik denk, dat die presentator een heel wat riantere beloning daarvoor krijgt, dan de jonge gastjes in de supermarkt. Lekker jong, dan kosten ze niet zoveel aan uurloon. Ik denk, dat die presentator voor het loon van die supermarkt-gastjes niet eens het bed uitkomt…
    Je kunt van te voren wel je kerst-inkopen plannen en inschatten wat je nodig hebt.

  3. Kerst, pasen ,Pinksteren zijn feestdagen voor iedereen dus ook voor het personeel. Ze zijn al zo vaak en lang los gun hun ook een vrije dag. Gezellig met de hele familie.

  4. Prima de supermarkten alle dagen open. Maar wel een eerlijk loon voor al het personeel, desnoods alle prijzen op zondag een x % verhogen. Geldt overigens ook voor personeel die ’s nachts werken om te zorgen dat een bestelling van vandaag de volgende dag bezorgd kan worden !!

  5. Stel je er gewoon op in dat de supermarkten dicht zijn. Zorg dat je alles in huis hebt. Dan kunnen alle supermarktwerknemers ook lekker kerst vieren.

  6. Met kerst zou een ieder vrij moeten zijn, dus de winkels dicht en het personeel lekker thuis bij hun familie.

  7. Alle winkels gesloten op alle feestdagen . Er is gelegenheid genoeg om boodschappen te doen. Het is grote kolder dat de winkels dan open moeten. Er wordt zoveel in gekocht dan maar zonder verhongeren doen we vast niet.

  8. Winkels dicht op kerstdagen,pinksteren,en paasdagen,het personeel wordt al genoeg uitgebuit door die supermarktketens.en ook nog een karig salaris

  9. Als er niemand naar de winkels gaat blijven ze vanzelf wel dicht maar wij moeten zonodig op de feestdagen naar de winkels gaan zodat wij als leverancier ook met de feestdagen moeten werken bedankt

  10. waarom er met kerst zonodig winkels open moeten zijn???
    waanzin!!. sluiten op deze dagen.
    totaal onnodig…

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven