Cosmo is weer thuis

EIBERGEN – Gisteren stond er een artikel op onze site over de Roemeense asielhond Cosmo. De hond was nog maar net bij zijn nieuwe baasjes of hij had de benen al genomen. Vrijwilligers stichting Waar is onze Angel werd ingeschakeld om te helpen zoeken. “Cosmo was door mensen in het weiland vlakbij huis gezien, maar steeds op de momenten dat de opvang daar kwam was Cosmo er helaas alweer vandoor. Uiteindelijk zag ze Cosmo achter een hek zitten kwispelen. Ze is toen met haar hond het weiland ingegaan. Cosmo was inmiddels gaan liggen, maar omdat oppas knakworst bij zich had kwam Cosmo steeds wat dichterbij.

Ze heeft toen wat knakworstsap op het dekseltje gedaan en hier is Cosmo op af gekomen om het op te drinken. Gelukkig is het toen gelukt om Cosmo te pakken en hem aan te lijnen.” aldus Waar is mijn angel. 

Het baasje wil iedereen ontzettend bedanken voor alle hulp en inzet.

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Cosmo is weer thuis”

  1. Ik mag hopen dat dit een voorbeeld mag zijn voor veel adoptanten. Een hond die hier net is moet een echt veiligheidstuig aan. Zelfs dubbel aangelijnd.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven