UPDATE 8.30 uur: Hond Luna vermist na valpartij

NEEDE – In Neede wordt de jonge bordercollie Luna vermist. De hond nam de benen na een valpartij. Luna is ontsnapt in de omgeving industrieterrein/Oude Eibergseweg. Luna heeft de riem waarschijnlijk nog om. UPDATE zondagmorgen 8.30 uur. De zoektocht naar Luna gaat door. Roy Hassink plaatste aan het begin van de nacht de volgende reactie : Heel fijn dat er spontaan mensen helpen zoeken en zelfs een met een mantrail hond, maar helaas niks gevonden, morgen (zondag 26 januari) wil er ook spontaan iemand komen met een aantal mantrail honden, en ik heb iemand uit de paardenwereld gevraagd om door het gebied te gaan rijden met een paard, duimen! Heb jij Luna gezien bel dan +31545293683

Deel dit artikel:

3 gedachten over “UPDATE 8.30 uur: Hond Luna vermist na valpartij”

  1. Gerard Willemsen

    Het is wel een eind uit de buurt van de Oude Eibergseweg ,maar vanmiddag rond 14.20 uur kwam ik zo.n soort zwart/wit hondje tegen op de kruising Oude Deldensestraat/Middendorperstraat in Markvelde.

  2. Gerard Willemsen

    Vanmiddag rond 14.20 uur liep op de kruising Oude Deldensestraat/ Middendorperweg zo.n soort hondje zonder begeleiding los over de straat.

  3. Update de hond is gevonden, iedereen bedankt voor het zoeken en het delen van de vermissing

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven