Voorstelling Clowns Cadeau speciaal voor de jeugd in Theater Berkelland

EIBERGEN – Speciaal voor de jeugd is er zondag 9 februari een voorstelling in Theater Berkelland in Eibergen. Clowns Cadeau laat zien hoe de acteurs clown worden en daarna allerlei avonturen beleven. Op het podium staat een groot cadeau. Een deftige, kale musicus met een rood plukje haar speelt zijn concert. Zijn clownsmaatje geeft er een heel eigen invulling aan met een muzikale vuilnisbak, een levende bezem, een grote trom die niet te raken is, een feeërieke zeepbellenact en nog veel meer. Ooit iemand accordeon met de tong zien spelen?

De spelers schminken zich vooraf waar de kinderen bij zijn, zodat ze de transformatie naar clown meemaken. Na afloop mogen de kinderen in een levensgrote zeepbel op de foto. Mooi fotomoment voor de meegekomen ouders. De voorstelling begint om 14.30 uur. Kaarten 7.50 euro via http://www.theaterberkelland.nl , via telefoonnummmer 06 83 31 24 81 aan de kassa van het theater op woensdag en donderdag van 14.00 tot 16.00 uur.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven