Boeren: “Helemaal geen verkeersopstopping”

RUURLO – De lokale kranten hebben zich de woede van veel Achterhoekers op de hals gehaald. Gisteren publiceerde men een artikel met de kop “Boze boeren leggen verkeer Achterhoek plat” De reactie’s van de Berkellanders die in Ruurlo bij het protest waren zijn niet mals. Enkele voorbeelden: Gerco Thijssen “Ben ook in Ruurlo geweest was niks aan de hand, daar is het altijd zo druk om die tijd, maar ja ze willen de boeren graag zwart maken” Martijn Nijenhuis is ook niet te spreken “In Ruurlo heeft geen enkel voertuig vast gestaan of hoeven wachten door deze actie. Jammer dat de regionale kranten nu ook bij de linkse media horen die alleen maar olie op het vuur gooit als het om berichten over de boerenprotesten gaat” Janny Boerstoel ten slotte “Heb het in Ruurlo meegemaakt: geen enkele opstopping gezien! De rotonde was de hele tijd vrij en verkeer kon gewoon door rijden. Ik weet niet waar jullie de info vandaag halen. Doe eerst eens aan waarheidsvinding i.p.v. dergelijke onzin te publiceren. De redacteur die namens Nieuws uit Berkelland aanwezig was bij de actie heeft ook geen verkeersopstopping ervaren.

Deel dit artikel:

2 gedachten over “Boeren: “Helemaal geen verkeersopstopping””

  1. Ik kon ook gewoon doorrijden. Alleen stak er een boer over met alleen maar oog voor zijn telefoon. Da’s niet zo handig natuurlijk

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven