De Holtkleuvers vieren dit jaar carnaval op zaterdagavond 15 februari 2020 

HOLTERHOEK – De jaarlijkse carnavalsavond van de Holtkleuvers zal dit jaar plaatsvinden op zaterdagavond 15 februari 2020. De avond zal stipt om 20.11 uur (zaal open: 19.45 uur) worden afgetrapt met president Theo Huls, prinses Maria en adjudante Marijke, onder begeleiding van de Grensmarietjes. De organisatie heeft weer een spetterend programma voorbereidt met verrassende optredens van Holterhoekse bodem, de Grensmarietjes en DJ Doubble B zal de avond muzikaal begeleiden.

Ook zal natuurlijk het nieuwe prinsespaar van 2020 worden onthuld! De aanwijzingen voor dit nieuwe prinsenpaar zijn:
– Ze bunt een echt prinsenpaar
– Vies en schoon, kump hier dicht bie mekaar
– Ze hebt allebei iets met p.k.’s
– Het is aardig nieuw um hun hen.
Diner bon-voor-twee winnen? Lever dan voor 20.11 uur een briefje in bij de kassa met daarop uw naam en de namen van de nieuwe prins(es) en adjudant(e).

De jaarlijkse klootschietmiddag zal dit jaar (voor het laatst) plaatsvinden op zondag 9 februari, traditioneel een week voor de carnavalsavond. U kunt zich inschrijven van 13.30 uur tot 14.00 uur bij Café Haak & Hoek, Holterhoekseweg 6 te Groenlo. Ook voor de jeugd (circa 6-12 jaar) zal begeleiding zijn om een rondje te gaan klootschieten. De uitslag wordt om ongeveer 17.00 uur bekend gemaakt. Dit is de laatste klootschietmiddag die georganiseerd zal worden, vanaf volgend jaar zal er een andere invulling worden gegeven aan deze middag.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven