Deelnemers gezocht voor “Haorlse Kroam” op Koningsdag


HAARLO – Voor de vierde keer op rij organiseert “Hoarlse Kroam” op Koningsdag, maandag 27 april, van 14.00 tot 17.00 uur een vrijmarkt in Haarlo. Heb jij een garage of zolder vol oude spullen, curiosa of antiek? Vind jij workshops geven leuk? Heb je altijd al willen optreden met een blokfluit of een gitaar of heb jij andere ludieke ideeën of talenten? Dan kun je dit allemaal gratis showen tijden deze jaarlijkse vrijmarkt op de parkeerplaats bij H.C.R. Prinsen. Je mag zelf verzinnen hoe je dit wilt gaan doen, dit mag met een kraam, maar ook vanuit de kofferbak van een auto of een kleed op de grond. Naast de markt kun je je spullen, workshop e.d. ook aan huisverkopen dan wel geven. 

Heb jij  zin om mee te doen, gaaf je dan snel op voor 13 april a.s. De plaatsen bij Prinsen zijn namelijk beperkt. Je kunt je opgeven door een mail te sturen naar [email protected]

Ga je aan hui verkopen dan graag bij jou opgave ook je adres vermelden, dan zorgt de organisatie voor een route beschrijving langs jou huis.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven