Hondenpoepoverlast “Er moeten meer hondenpoep afvalbakken komen”

BERKELLAND – Afgelopen donderdag verscheen er een artikel op de site van Nieuws uit Berkelland over Petra Stoer. Zij had tijdens een wandeling door Neede foto’s gemaakt van alle hondendrollen die zij tegen kwam. Op het artikel werd massaal gereageerd. Een van de reactie’s  van een hondenbezitter was dat er veel te weinig hondenpoep afvalbakken zouden zijn. “Ik heb een hond die flinke drollen legt, vervolgens moet ik bijna een halve marathon lopen met deze uitwerpselen omdat ik ze nergens kwijt kan” De oplossing zou dus kunnen zijn dat er meer afvalbakken moeten worden geplaatst. Wat denk jij? Is dat een oplossing of moeten de hondenbezitters gewoon veel meer discipline hebben? Laat je mening horen via deze site of de poll op onze facebookpagina.

Deel dit artikel:

3 gedachten over “Hondenpoepoverlast “Er moeten meer hondenpoep afvalbakken komen””

  1. Meer bakken! Mijn man is hiervoor ook al bij de gemeente geweest maar er wordt niets aan gedaan! Wij wonen in Borculo en aan “onze” kant staan geen hondenbakken, niet 1!

  2. Mensen kunnen het mee nemen naar huis, of inderdaad meer afvalbakken. Maar als je kind tijdens een wandeling of fietstocht, een vieze luier heeft en je gaat verschonen, moet je die toch ook meenemen naar huis. Op straat, fiets en wandelpaden altijd poep opruimen, ook van paarden. Zo vies, al die poep, zeker de zomerdag.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven