Wie helpt Alex en Michelle uit Eibergen aan een extra slaapkamer

EIBERGEN – De redactie van Nieuws uit Berkelland werd benaderd door Alex en Michelle uit Eibergen. Hun leven staat sinds 8 december vorig jaar helemaal op zijn kop. De ex-vrouw van Alex kwam die dag bij een noodlottig ongeval te overlijden. Van de een op de andere dag hadden Alex en Michelle een vol gezin van 5 en hebben Alex zijn oudste twee zonen geen moeder meer. Helaas heeft het huis waar Alex en Michelle wonen niet voldoende slaapkamer om alle kinderen een eigen slaapkamer te geven. Daarom is het stel een crowdfunding actie gestart. Wil jij ze helpen? Hieronder hun verhaal.

“Wij zijn Alex en Michelle en samen hebben we 2 jaar geleden een leuk huis gekocht die we langzaam op wilden knappen. Samen hebben we een zoon van 1 jaar oud en Alex heeft 2 jongens uit een eerder huwelijk van 10 en 12 jaar oud. Deze laatst genoemde toppers kunnen wel wat hulp gebruiken. Boven hebben we 3 kleine slaapkamers maar we dachten bij ons zelf ach we hoeven er alleen maar te slapen dus daar laten we het huis niet om lopen. Beneden hebben we van een opkamertje een slaapkamer gemaakt voor de beide jongens van Alex (die slapen daar met zn tweeën in een stapelbed 1x in de 2 weken in het weekend. Wij boven een slaapkamer, en onze zoon ook 1 slaapkamer, dan houden we mooi 1 klein kamertje over omdat we nog een kinderwens hebben. Dit alles was prima overdacht en we gingen aan de slag. Boven was alles enkel glas dus de eerste kostenpost was dubbel glas plaatsen. Stukje bij beetje sparen en in het huis stoppen was het idee.”

“Tot we zaterdagnacht 8 december wakker werden gebeld met verschrikkelijk nieuws. Alex zijn ex vrouw was door een tragisch ongeval om het leven gekomen en ons leven stond op zijn kop. Van de een op de andere dag waren we een vol gezin van 5 en hadden de jongens geen moeder meer. De jongens verdienen een eigen slaapkamer waar ze zich af en toe terug kunnen trekken. Ook voor hun is het een hele aanpassing, waar ze overigens heel goed mee omgaan, (We zijn super trots op onze toppers) Het is dus noodzakelijk dat we een extra slaapkamer kunnen realiseren. We hebben een aannemer hier gehad en die heeft een offerte gemaakt om op de aanbouw een slaapkamer te maken, kosten hiervan zullen ruim 30.000 euro betreffen. Omdat wij niet torenhoog in de hypotheek willen/kunnen zitten zodat er weinig ruimte overblijft voor het dagelijkse leven kwamen we op het idee om te zien of we kleine donaties kunnen krijgen van de medemens. Alle beetjes helpen en het eindbedrag zullen we aanvullen door te kijken of we de hypotheek kunnen verhogen.” 

Doneren? https://www.whydonate.nl/fundraising/wie-helpt-mee-aan-een-extra-slaapkamer

Deel dit artikel:

2 gedachten over “Wie helpt Alex en Michelle uit Eibergen aan een extra slaapkamer”

  1. Tsja, nu er geen alimentatie met betaald hoeft te worden kan dat geld toch daarvoor gebruikt worden. Alles maar bij een ander neerleggen. Kinderen komen niet vanzelf op de wereld

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven