Afvalinzameling en coronavirus

BERKELLAND – De maatregelen rondom het coronavirus hebben op dit moment beperkt invloed op het inzamelen van huishoudelijk afval in onze gemeente. De grijze, groene en oranje container worden gewoon op de reguliere data leeggemaakt. Dit geldt ook voor de Klein chemisch afvalbox en het ophalen van grof tuinafval. Het glas en textiel kunt u nog steeds kwijt in de daarvoor bestemde ondergrondse containers. Kringloopbedrijven Bohero en Aktief zijn gesloten. Overtollige spullen en huisraad kun je voorlopig niet meer brengen bij Kringloopbedrijf Bohero in Borculo en Kringloopbedrijf Aktief in Groenlo.

Oud papierinzameling
Een aantal verenigingen heeft ons inmiddels laten weten geen oud papier meer in te zamelen. Kijkt u vooral op de website van de inzamelende verenigingen voor nadere informatie.

Aanpassingen in de afvalapp
Aanpassingen in de afvalinzameling probeert de gemeente zo snel mogelijk te verwerken in de digitale afvalkalender en afvalapp. Heb je de gratis afvalapp nog niet, download hem dan nu. Je vindt de afvalapp via de Appstore en Google Playstore (zoek op ‘Berkelland’). Vervolgens vul je je postcode en huisnummer in en ziet je direct de inzameldagen voor jouw adres.

Deel dit artikel:

2 gedachten over “Afvalinzameling en coronavirus”

  1. Kunt u de naam/ website van de vereniging geven die ophaalt in Eibergen. Anders kun je het niet opzoeken of er wel of niet .wordt opgehaald. Dit zal overigens boor velken in de gehele gemeente gelden. Graag communiceren.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven