“Auto in de sloot door olie op de weg”

HAARLO – Op maandag 9 maart is rond kwart voor twee in de middag een auto in de sloot beland. Volgens de bestuurster lag er olie op de weg waardoor zij met de auto in een slip raakte. Uiteindelijk kwam ze in een sloot aan de Dennenweg tot stilstand. De auto raakte hierbij beschadigd en is afgesleept. Het slachtoffer is op eigen gelegenheid naar het ziekenhuis gegaan en bleek daar lichte verwondingen te hebben.  De bestuurster van de auto is benieuwd of er meer mensen zijn die gemerkt hebben dat er op dat punt olie op de weg lag. “De gemeente zou het oliespoor in de ochtend hebben opgeruimd, maar er lag in de middag dus nog olie. Ik ben benieuwd of meer mensen die oliespoor hebben opgemerkt.” Alvorens de het slachtoffer met haar auto in een sloot aan de Dennenweg belandde, reed ze op de Veldweg. Volgens het slachtoffer zou hier dus een oliespoor hebben gelegen.

Deel dit artikel:

1 gedachte over ““Auto in de sloot door olie op de weg””

  1. Ik zag gister middag toen ik naar huis reed wel een heel lang olie spoor tussen Lochem en borculo.
    Weet niet of dat dezelfde olie is maar het viel me wel op.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven