Eieren in plaats van Beren zoeken tijdens de Pasen

BORCULO – Het is bijna Pasen, maar Pasen is dit jaar anders dan andere jaren. Natuurlijk kunnen kids eitjes zoeken in hun eigen achtertuin, maar er is nu een initiatief om kinderen, samen met een begeleider, eitjes te laten zoeken in hun eigen woonplaats. Vanaf aankomende vrijdag 10 april tot maandag 13 april. Net als de berentocht liggen er verspreid door Borculo, Geesteren,  Gelselaar, Neede, Noordijk en Haarlo eitjes ” verstopt” achter de ramen van verschillende huizen. Alle inwoners van deze plaatsen worden opgeroepen om eitjes voor de ramen te leggen. De eitjes zijn allemaal verschillend, omdat iedereen zijn best heeft gedaan om er iets moois van te maken.
Op de afstreepkaart kunnen de eitjes in gekleurd worden als er 1 hebt gevonden.

Houd je bij het zoeken wel aan de regels en afspraken van het RIVM.

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Eieren in plaats van Beren zoeken tijdens de Pasen”

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven