Kevin Hauser van VVD naar GroenLinks

BERKELLAND – Het is vandaag 1 april. Binnen Nieuws uit Berkelland hebben we nog even gebroed op een goeie grap, alleen kwamen we daar niet aan toe. Kevin Hauser heeft er wel een bedacht! Hij stapt over van de VVD naar GroenLinks. Heb jij een goeie 1 april grap gezien? Laat het ons weten!

Bericht van Kevin Hauser:

”Ook persoonlijk zijn het soms warrige tijden. Ik heb een lastige beslissing moeten maken. Het was dit of stoppen met raadswerk. Ik heb voor ‘dit’ gekozen: per direct zal ik overstappen naar GroenLinks Berkelland.

Hoe deze beslissing? Het is geen geheim dat ik al sinds de start in de raad een goede band heb met Leo. Ik vind dat gezelligheid en goed persoonlijk contact een prioriteit heeft, omdat je alleen zo tot prima, afgewogen standpunten kan komen.

Mijn fractie is op de hoogte en vinden het jammer dat ik ga.”

Deel dit artikel:

2 gedachten over “Kevin Hauser van VVD naar GroenLinks”

  1. de VVD had nog een grap geen toeristen belasting betalen
    waar van? er komt toch al geen toerist leuk bedacht .
    komt een beetje dom over

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven