Opmerkelijk: Wat doet deze winkelwagen aan de Borculoseweg in Neede

NEEDE – Zondagmorgen 5 april kregen wij op de redactie een foto toegezonden van een winkelwagen die moederziel alleen aan de Borculoseweg in Neede staat. De wagen is gevuld met van alles en nog wat. Een schuttingdeel, bloempotten en een spandoek. Wie heeft deze winkel wagen(van de Lidl), ter hoogte van de kerk, daar achter gelaten? Wij zijn benieuwd naar het verhaald. UPDATE: Remon Ten Halen van Ten Haken foodservice heeft laten weten dat het spandoek in de kar van hun is. Deze hing aan het begin van de Borculoseweg. Vandalisme dus. Wie herkent nog meer zijn spullen?

Deel dit artikel:

2 gedachten over “Opmerkelijk: Wat doet deze winkelwagen aan de Borculoseweg in Neede”

  1. Onze Paashaas is ook weer opnzijn vertouwde plaats teruggekomen of heeft hij misschien voor nageslacht gezorgd

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven