Veel spullen uit Needse tuinen gehaald

NEEDE – De oproep om zoveel mogelijk thuis te blijven heeft vannacht in Neede kennelijk niet gewerkt. Vanmorgen (zondag 5 april) stond er al een bericht op Nieuws uit Berkelland over een winkelwagen die aan de Borculoseweg stond. Daar lag onder andere een spandoek in van Ten Haken Foodservice. Dit spandoek hing tot aan vannacht aan het begin van de Borculoseweg. Op Facebook melden meerdere Needenaren dat ze allerlei spullen kwijt zijn uit hun tuin. Sommige hebben hun bezittingen inmiddels elders in Neede (o.a in de winkelwagen) alweer teruggevonden. Ben jij ook iets kwijt? Heb je iets aangetroffen? Of heb je vannacht wat aangetroffen? Laat het ons weten.

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Veel spullen uit Needse tuinen gehaald”

  1. Hallo mensen inzie dat er twee bloembakken in dit wagentje staat die zijn bij mij uit de tuin gehaald waar kan ik ze ophalen ik wil ze graag teruch heb dit niet eerder gezien
    Met vriendelijke groet Belinda Aalderink

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven