Ben jij, of ken jij een mantelzorger??

BERKELLAND – Stichting Zorgerf Berkelland is bezig met de realisatie van een woon-/zorgvoorziening voor mensen met dementie. “Voor ons is dit ook een vreemde tijd waarin sommige dingen volledig stil staan of langer duren dan gewenst. Daar is alle begrip voor. Deze tijd willen we aangrijpen om iets extra’s te doen voor onze doelgroep”. zegt Haidy Jansen. Tijdens deze coronacrisis worden mantelzorgers met extra taken belast. “Wij zien het, horen het en weten hoe belangrijk hun taak is. We kunnen niet zonder hun. Daarom hebben wij het initiatief genomen en een plan bedacht om mantelzorgers te kunnen waarderen voor het feit dat zij altijd weer klaar staan voor een ander”.

De Provincie Gelderland heeft een mooi bedrag beschikbaar gesteld om hen te kunnen waarderen en te bedanken voor hun goede zorgen. “Met steun van partners en vele vrijwilligers staan wij vrijdag a.s. klaar om 600 mantelzorgers in de gemeente Berkelland te verrassen. I.v.m. de AVG wet zijn niet alle adressen van mantelzorgers beschikbaar. Vandaar dat we nu een oproep doen om toch iedereen te kunnen bereiken. Ben jij, of ken jij een mantelzorger die het verdiend om in het zonnetje gezet te worden??  Geef hem of haar dan nu op! Stuur zijn/haar adres naar
[email protected]

Deel dit artikel:

2 gedachten over “Ben jij, of ken jij een mantelzorger??”

 1. Wilma Elsman

  Hallo,
  Zeker ken ik mantelzorgers.
  Mijn buurman d. Wentink zorgt voor zijn vrouw.
  Prins Hendrikstraat 27271gt borculo.

 2. Janny Kleine

  Ik zorg al jaren voor mijn partner van 85 jaar. Dementerende en meerdere tia gehad.Diabetes. Net voor Corona heftige tijd, doordat hij waterpokken kreeg. 2 x daags inzalven. En dan komt Corona! Heftig. Boos, hij mag nergens naartoe. Ik kan alleen snel boodschappen als hij middagslaapje doet.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven