Kater Mila vermist in Eibergen

EIBERGEN – Sharon Kramp uit Eibergen is ongerust. Haar kater Mila is spooorloos. Hier haar bericht: “Vanochtend kwamen wij erachter dat onze lieve poezenbeesten uit het raam zijn gesprongen, 1 poezenbeest is godzijdank weer terrecht, maar onze Mila kunnen wij nog niet vinden.

Mila is een kater die weinig buitenkomt, als hij al buitenkomt zijn Koen en ik er altijd bij. Hij is een beetje mensenschuw en daarom weet ik niet of hij zal reageren op vreemde mensen. We zijn kort geleden verhuisd dus echt bekend in de omgeving is hij niet

Hij heeft witte sokjes en een wit nekje, voor de rest is hij bruin met zwart en heeft een gestreepte vacht. Mila is gecastreerd en gechipt. bij Amivedi hebben wij hem ook al aangemeld.

Mocht iemand wat zien of horen laat het ons dan alsjeblieft weten! Wij willen heel graag dat onze Mila weer veilig bij ons en zijn vriendje thuiskomt!”

Deel dit artikel:

5 gedachten over “Kater Mila vermist in Eibergen”

  1. Arnoud te Vaanholt

    Misschien handig om te vermelden in welke omgeving/wijk de kat is vermist.

  2. Sharon Kramp

    Ons adres is Meidoornstraat 60 in Eibergen, onze lieve pluizebol is nog steeds niet terrecht. zijn naam is trouwens Mila (niet Milan)

  3. Arnoud te Vaanholt

    Een kat die schuw is en de mensen niet kent verstopt zich heel vaak stilletjes op een plekje heel dicht in de buurt. Dat is mijn ervaring, het is mij al een paar keer overkomen. Ze gaan meestal niet ver weg, omdat ze nog geen eigen territorium hebben en bang zijn in omgevingen te komen waar andere katten hun territorium hebben. Op het roepen van hun naam reageren ze soms wel (zacht klaaglijk gemauw), maar als ze echt schuw zijn dan reageren ze zelfs daar niet op. Meteen kilometers ver weglopen doen dat soort katten vaak niet.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven