Cheque voor “Reetmöllebus” aangeboden door FC Twente supporters uit Neede

NEEDE/RIETMOLEN – Elke thuiswedstrijd van FC Twente gaan er heel wat Needenaren naar de Grolsch Veste om hun club aan te moedigen. Een grote groep maakt tijdens de thuiswedstrijden gebruik van het busvervoer van de “Reetmöllebus” van ondernemer Laurens Reith uit Rietmolen. Al enige tijd zijn er geen wedstrijden in het Nederlandse betaalde voetbal, dus hoeven de bussen van Laurens ook niet naar Enschede te rijden. Een aantal supporters van deze “Neede-bus” zijn vrijdagavond naar de stalplaats van de Reetmöllebussen geweest om Laurens een attentie te geven in deze bijzondere tijd. De supporters, op de fiets gewapend met een kratje grolschbier, brachten Laurens een cheque t.w.v. 650 euro. Laurens was verrast door de cheque die de heren bij zich hadden. Nuchter als hij is reageerde hij: “Was neet neudig kearls”.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven