Politie doet getuigenoproep “auto op de kop” bij Hambroekplas

BORCULO – Het zal vrijwel geen Berkellander ontgaan zijn, de auto van de familie Baak die afgelopen weekend ondersteboven werd gekukeld op de parkeerplaats bij de Hambroekplas. Demi Baak is komende zondag te gast bij De Nieuwe Rank. Presentator Leander Grootten gaat met haar in gesprek over het incident en de reuring die daarna ontstond. De livestream via de Facebook pagina van De Nieuwe Rank start zondag aanstaande om 17.00 uur. De politie heeft een officieel bericht uitgedaan waarin met vraagt aan getuigen om zicht te melden! Hieronder het politiebericht:

Getuigenoproep vernieling auto – Borculo

Afgelopen zaterdag, 13 juni 2020, omstreeks 0:00 uur, heeft er een vernieling plaatsgevonden bij de Hambroekplas te Borculo. Bij deze vernieling is een auto op zijn dak gerold en hierdoor is flinke schade ontstaan. De media heeft hier veel aandacht aan besteed, maar wij zijn nog steeds op zoek naar getuigen. Heeft u meer informatie omtrent deze vernieling, dan komen wij graag in contact met u. U kunt de politie een PB sturen via Facebook of contact opnemen via 0900-8844.

Eerdere berichten:

Auto op de kop gegooid op de parkeerplaats van de Hambroekplas

Donatie van OVM Onderlinge Verzekeringen voor onfortuinlijke Demi uit Borculo

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Politie doet getuigenoproep “auto op de kop” bij Hambroekplas”

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven