Geen septemberfeest in Ruurlo

RUURLO – Geen septemberfeest in 2020 in Ruurlo. Ondanks de versoepelingen die in ons land zijn doorgevoerd per 1 juli, is het niet mogelijk om aan de “1,5 meter regel” te voldoen, zo maakte de organisatie bekend. Ruurlo zou een speciaal feest tegemoet gaan, want dit jaar zou het 75 jarig jubileum gevierd worden. Dit wordt nu in zijn geheel doorgeschoven naar 2021. Het bestuur is op dit moment nog wel aan het bekijken of de verlichtingsroute door kan gaan. Hierover wordt nog volop overleg gevoerd met de buurten en ondernemers. Mogelijk komen er rondom de verlichtingsroute nog extra activiteiten. Hierbij valt te denken aan een soort “sterrit”, een  kwis, overige gebouwen die uitgelicht worden en kleinschalige muziek. Hierover zal de organisatie binnenkort meer informatie geven. Tevens geeft men aan de ontwikkelingen rondom de landelijke maatregelen in de gaten te houden. Mochten er versoepelingen komen, dan heeft men de intentie om alsnog een gezellige invulling te geven aan het weekend.

 

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Geen septemberfeest in Ruurlo”

  1. Verlichtingsroute? Nee, lijkt me niet dat we daar met z’n allen zin in hebben zonder verdere feesten. Veel werk voor de buurten, weinig animo. Niet doen dus.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven