Lekke band door kraaienpootjes in Neede

NEEDE – In Neede hebben mensen afgelopen wek een lekke band op gelopen door en soort van kraaienpootjes die op en rond de parkeerplaats van de Jumbo in Neede lagen. Volgens de slachtoffers zijn er een aantal jongens verantwoordelijk voor het neerleggen van de kraaienpootjes. “Ze leggen ze op de weg of voor je wiel”. De kraaienpootjes hebben al lekke banden opgeleverd. Is jou ook zoiets overkomen? Of weet jij wie er verantwoordelijk is voor het strooien van deze kraaienpootjes? Wij horen het graag.

 

 

Deel dit artikel:

5 gedachten over “Lekke band door kraaienpootjes in Neede”

  1. Tuig Reigerstraat Leeuwerikstraat en politie druk met geheime zenders en laser-gun!
    Waar is die nieuwe wijkagent?
    Ze lopen met sterke drank en ballonnen elke avond door het dorp

  2. @ Max volgens mij zou je het ergens anders moeten gaan zoeken. Zoals het artikel al aangeeft.

  3. Gelukkig heeft een fanatieke werkneemster van de jumbo vrijdagochtend de hele parkeerplaats geinspecteerd en opgeruimd, niks meer gevonden gelukkig.

  4. @ik,Gaat u nu beweren dat de Reigerstraat en de Leeuwerikstraat hier een goede naam hebben in ons dorp?
    Niets anders als overlast/herrie/vervuiling, hebben wij van dat asociale volk en bemoeials,die duidelijk niets beters te doen hebben!
    Wordt tijd dat ze dit soort bewoners eens selectief uitdunnen.

    Henk

  5. @Henk

    Waar schrijf ik dat het zulke lieverdjes zijn? Ik reageer op Max, die de mensen uit de reigerstraat en Leeuwerikstraat erbij betrekt, terwijl er in het artikel over een aantal jongens word gesproken. Niet bewoners van de Reigerstraat / Leeuwerikstraat. Een aantal jongens kunnen uit het gehele dorp komen en als u een beetje bekend bent in Neede, weet u ook dat er hangjongeren zijn, die baldadig zijn en niks met de Reigerstreet of Leeuwerikstraat te maken hebben.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven