Jelle Kleinhesselink zoekt figuranten voor zijn speelfilm “Sam”

BERKELLAND – Voor de upcoming speelfilm ´SAM ´ is Jelle Kleinhesselink  opzoek naar enthousiaste figuranten voor de datums 12 en 19 september a.s. Als je zin hebt om mee te spelen hou dan voor beide dagen de hele dag alvast vrij, ook in de avond. De exacte tijden zullen spoedig volgen. Jelle is op zoek naar tieners tussen de 16 en 17 jaar oud & groepjes mensen uit 1 huishouden.

Synopsis:
Sam (Delphin Metsers) draait om een jonge vrouw die een opleiding tot verzorgende doet. Ze loopt stage in een verzorgingstehuis waar ook meneer Van Laren (Frits Lambrechts) woont, in de film een oud-muzikant. Sam twijfelt of dit wel haar toekomst is. Onverwachts krijgt Sam de kans om leadzangeres te worden bij een band. Deze kans grijpt ze met beide handen aan. Ondertussen voelt Sam de druk van haar moeder om op school beter te presteren, zij betaalt immers haar studie en een deel van haar huur. Ze moet kiezen tussen haar toekomst in de muziek of haar studie verpleegkunde.

Het gaat zowel 12 als 19 september om festivalscènes.  Deze worden gedraaid op locaties: Openluchttheater Eibergen en Muziekkoepel Ruurlo.  Het is handig om uit de omgeving te komen, want helaas is er geen (reis)vergoeding mogelijk.

Foto: Job Lugtigheid Fotografie

Deel dit artikel:

3 gedachten over “Jelle Kleinhesselink zoekt figuranten voor zijn speelfilm “Sam””

 1. Lauren van Teeffelen

  Hallo!

  Kan ik me via deze weg aanmelden als figurant?
  Ik ben Lauren, loon uit Ruurlo, 17 jaar, volg al 3 jaar toneel, dans vanaf mijn vijfde en heb me aangemeld voor de toneelschool.
  Heel graag kom ik in aanmerking als figurant voor de film ‘Sam’.

  Mocht ik me niet via deze weg aan kunnen melden, kunnen jullie me dan verder helpen?

  Heel graag hoor ik!
  Hartelijke groet,
  Lauren van Teeffelen

 2. Hey Lauren,

  Ik ben de fotograaf op de filmset, en je kunt je als figurant aanmelden via de mail: [email protected]
  Dan kunnen we je aanmelding in ontvangst nemen!

  Met vriendelijke groet,
  Job Lugtigheid

 3. LIJKT ME LEUK ALLEEN IK BEN DUS 56 JAAR EN ALLEENSTAANDE IK HEET DINAND BUNK UIT BORCULO HEB ENORME BAKKEBAARDEN BEN FAN VAN ELVIS KIJK MAAR MISCHIEN EEN CAMEO MISCHIEN TOT GAUW GR. DB THE KING

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven