Kinderopvang Avonturijn is gestart in Rietmolen

RIETMOLEN – Vanaf afgelopen maandag 31 augustus is de buitenschoolse opvang “Tarvos” gestart in Rietmolen. De opvang vindt plaats in de St. Jozefschool. Avonturijn biedt voorschoolse- en naschoolse opvang op maandag, dinsdag en donderdag. Bij voldoende aanmeldingen wordt er overwogen om de locatie ook op woensdag en/of vrijdag te openen. Iedere week worden er leuke activiteiten georganiseerd voor de kinderen. Het schoolplein is geweldig groot en de BSO mag ook gebruik maken van de sportvelden van de DAR (Dorpsaccommodatie Rietmolen). Er is nog plek! Voor vragen over tarieven en/of inschrijving kun je contact opnemen met Kinderopvang Avonturijn: 0573-760200. Of kijk op de website voor meer informatie: http://www.avonturijn.nl

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven