Monique Weiden wil “Fietsen voor mijn eten” op de kaart zetten in Berkelland

BERKELLAND – “Sommige mensen komen op het juiste moment op je pad”.  Zegt Nieuws uit Berkelland columnist Monique Weiden. Door Jacoline Peek kwam de uit Beltrum afkomstige boerin  in contact met Marja van der Ende initiatiefneemster van Fietsen voor mijn eten.  Monique vindt het een geweldig initiatief van Marja en wildan ook graag dit concept op de kaart krijgen in onze gemeente. Daarvoor is ze op zoek naar mensen die net zo enthousiast zijn over het idee als zij. Fietsen voor mijn eten is een uniek recept, dat smaakt naar meer… meer beweging en meer lokaal eten kopen.

Je dagelijkse eten kopen bij stalletjes langs de weg, kwekerijen, boerderijen en kleine winkeliers. Zoveel mogelijk eten uit je eigen streek, minder plastic verpakkingen verbruiken, minder verspilling èn je steunt er de ondernemer in jouw regio mee. En als je het ook nog op de fiets doet, beweeg je meer met een mooi doel: jouw gezondheid.

“Wie gaat mij helpen Fiets voor mijn eten in de Achterhoek/Berkelland op de kaart te krijgen?” Is de vraag van Monique. Je kunt je bij haar aanmelden, maar uiteraard ook contact opnemen met onze redactie.

Voor meer informatie over het concept check http://www.fietsenvoormijneten.nl

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven