Petitie tegen verdwijnen kerstbomen in Berkelland


BERKELLAND – De gemeente Berkelland plaatste elke jaar begin december in elke kern een verlichte kerstboom. Kort geleden werd aangekondigd dat deze kerstbomen worden wegbezuinigd. Dit leverde al de nodige reactie’s op. Gisteren zagen we ineens een online petitie om de kerstbomen in Berkelland alsnog te behouden. De initiatiefnemers van de petitie vinden dat juist in dit “coronajaar” een kerstboom in de gezellige tijd niet mag ontbreken. De petitie vindt je HIER.

Deel dit artikel:

7 gedachten over “Petitie tegen verdwijnen kerstbomen in Berkelland”

  1. Wel150 miljoen uit geven voor parkeerplaats voor ambtenaren die ook op de fiets kunnen komen en geen geld voor kerstbomen schandalig

  2. Verlaag het bedrag van de parkeerplaatsen voor de ambtenaren met 5000 naar 145.000 euro. Moet toch kunnen: minder tegels méér groen. En de kerstbomen kunnen óók. Daar hebben ALLE burgers iets aan

  3. Ook geen kerstbomen in de kerkdorpen, n groot gemis . Het geeft juist sfeer in de die donkere maand. Er zijn geen woorden voor!

  4. Gerry Dollekamp

    Geen Kerstbomen meer wegens bezuinigingen, maar wel 1.5 miljoen voor een parkeerplaats voor ambtenaren, volledig de weg kwijt.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven